Tilmelding

Udfyld formularen nedenfor, for at ønske en stand til Fiberfolk Aalborg.

Booking på Fiberfolk foregår IKKE efter “først-til-mølle” princippet. Dette skyldes at vi gerne vil sikre så bredt et udvalg af standeholdere som muligt til de besøgende.
Derfor giver vi først endelig tilbagemelding på din booking, når vi lukker for tilmelding.

Med i prisen på alle stande, er en let morgenmad og en vand/øl/sodavand til at gå hjem på. Vær opmærksom på at der ikke er frokost med i prisen til FF Vejle eller FF Aalborg.
Betingelser
Angivne priser er eks. moms.

Standetyper

Bord – 700,-
Med i prisen følger 1 bord og 2 stole. Bordet måler ca. 180x70cm
Vær opmærksom på der ikke er væg- eller gulvplads med til denne stand. Det er altså kun bordet, der kan bruges til at udstille produkter på.

Almindelig stand – 1200,-
Standen er 6 kvadratmeter og måler 2×3 meter. Du kan frit bruge pladsen som du ønsker. Der er et bord og 1 stole med samt 2 fribilletter. Bordet er et standard bord (ca. 180*70cm)

Stor stand – 2400,-
Standen er 12 kvm og måler 4×3 meter. Du kan frit bruge pladsen som du ønsker. Med i prisen er 2 borde og 2 stole med, som du kan vælge at bruge samt 2 fribilletter. Bordene er standard borde (ca. 180*70cm).

XL stand – 3100,-
Standen er 15 kvm stor og måler 5×3 meter. Du kan frit bruge pladsen som du ønsker. Med i prisen er 2 borde og 2 stole med, som du kan vælge at bruge samt 2 fribilletter. Bordene er standard borde (ca. 180*70cm).vand og en snack

Lokalets udformning gør at nogle stande har bagvæg, mens andre ikke har. Får man en stand med en bagvæg, må man ikke skrue/sømme/bore i væggen.

Læs venligst vores betalingsbetingelser, inden tilmelding. De kan læses her

Det navn du ønsker vi opgiver på hjemmeside og sociale medier
Vælg hvilken type stand du ønsker
Hvor mange bliver i bag standen?
Klik her hvis du ønsker strøm. Det er dog ikke tiltænkt elkeddel, mobillader o.l.
Hvis du er ny på Fiberfolk, beskriv kort hvad du laver og hvad du har tænkt dig at medbringe på Fiberfolk / make a short description of what you make and what you would like to bring to Fiberfolk.
Ved at klikke her accepterer du Fiberfolk betalingsbetingelser – læs dem på www.fiberfolk.dk/betingelser
Sæt kryds hvis du vil skrives op til Fiberfolk Nyhedsbrevet