Booking på Fiberfolk foregår IKKE efter “først-til-mølle” princippet. Dette skyldes at vi gerne vil sikre så bredt et udvalg af standeholdere som muligt til de besøgende.
Derfor giver vi først endelig tilbagemelding på din booking, når vi lukker for tilmelding.

Der er lukket for tilmelding til Fiberfolk Vejle

Med i prisen på alle stande, er en let morgenmad, vand og en snack. Vær opmærksom på at der ikke er frokost med i prisen til FF Vejle.

Angivne priser er eks. moms.

Standetyper

Bord – 700,-
Med i prisen følger 1 bord og 2 stole. Bordet måler ca. 180x70cm
Vær opmærksom på der ikke er væg- eller gulvplads med til denne stand. Det er altså kun bordet, der kan bruges til at udstille produkter på.

Almindelig stand – 1100,-
Standen er 6 kvadratmeter og måler 2×3 meter. Du kan frit bruge pladsen som du ønsker. Der er et bord og 2 stole med, som du kan vælge at bruge samt 2 fribilletter. Bordet er et standard bord (ca. 180*70cm)

Stor stand – 2200,-
Standen er 12 kvm og måler 4×3 meter. Du kan frit bruge pladsen som du ønsker. Med i prisen er 2 borde og 2 stole med, som du kan vælge at bruge samt 2 fribilletter. Bordene er standard borde (ca. 180*70cm).

XL stand – 2800,-
Standen er 15 kvm stor og måler 5×3 meter. Du kan frit bruge pladsen som du ønsker. Med i prisen er 2 borde og 2 stole med, som du kan vælge at bruge samt 2 fribilletter. Bordene er standard borde (ca. 180*70cm).


Lokalets udformning gør at nogle stande har bagvæg, mens andre ikke har. Får man en stand med en bagvæg, må man ikke skrue/sømme/bore i væggen.