Booking Fiberfolk Aarhus 2019

Der er lukket for tilmelding – ønsker at blive skrevet på venteliste i tilfælde af evt. afbud, så send en mail til kontakt@fiberfolk.dk 🙂

If you´re a small maker who´s interested in information about booking, prices or anything else regarding FiberFolk, please contact us at kontakt@fiberfolk.dk. We´ll be happy to answer any questions you may have .

Hvis du ønsker en stand på Fiberfolk Aarhus, den 9.11.2019, skal du udfylde formularen nederst på denne side.

Booking på Fiberfolk foregår IKKE efter “først-til-mølle” princippet.
Dette skyldes at vi gerne vil sikre så bredt et udvalg af standeholdere som muligt til de besøgende.
Derfor giver vi først endelig tilbagemelding på din booking, når vi lukker for tilmelding, den 1.8.2019 kl. 12.00.

Standetyper

Almindelig stand – 700,-
Standen er 6 kvadratmeter og måler 2×3 meter. Du kan frit bruge pladsen som du ønsker. Der er et bord og 2 stole med, som du kan vælge at bruge samt 2 fribilletter. Bordet er et standard bord (ca. 180*70cm)

Lokalets udformning gør at nogle stande har bagvæg, mens andre ikke har. Får man en stand med en bagvæg, må man ikke skrue/sømme/bore i væggen.

Stor stand – 1600,-
Standen er 12 kvm og måler 4×3 meter. Du kan frit bruge pladsen som du ønsker. Med i prisen er 2 borde og 2 stole med, som du kan vælge at bruge samt 2 fribilletter. Bordene er standard borde (ca. 180*70cm).

Lokalets udformning gør at nogle stande har bagvæg, mens andre ikke har. Får man en stand med en bagvæg, må man ikke skrue/sømme/bore i væggen. .

Bord – 450,-
Med i prisen følger 1 bord og 2 stole. Bordet måler ca. 180x70cm
Vær opmærksom på der ikke er væg- eller gulvplads med til denne stand. Det er altså kun bordet, der kan bruges til at udstille produkter på.