Hvis du ønsker en stand på Fiberfolk Aarhus, den 17.10.2020, skal du udfylde formularen nederst på denne side.
Tilmeldingen lukker den 1.8.2020 klokken 12.00

If you´re a small maker who´s interested in information about booking, prices or anything else regarding FiberFolk, please contact using the contact form

Booking på Fiberfolk foregår IKKE efter “først-til-mølle” princippet.
Dette skyldes at vi gerne vil sikre så bredt et udvalg af standeholdere som muligt til de besøgende.
Derfor giver vi først endelig tilbagemelding på din booking, når vi lukker for tilmelding, den 1.8.2019 kl. 12.00.

Standetyper

Almindelig stand – 700,-
Standen er 6 kvadratmeter og måler 2×3 meter. Du kan frit bruge pladsen som du ønsker. Der er et bord og 2 stole med, som du kan vælge at bruge samt 2 fribilletter. Bordet er et standard bord (ca. 180*70cm)

Lokalets udformning gør at nogle stande har bagvæg, mens andre ikke har. Får man en stand med en bagvæg, må man ikke skrue/sømme/bore i væggen.

Stor stand – 1600,-
Standen er 12 kvm og måler 4×3 meter. Du kan frit bruge pladsen som du ønsker. Med i prisen er 2 borde og 2 stole med, som du kan vælge at bruge samt 2 fribilletter. Bordene er standard borde (ca. 180*70cm).

Lokalets udformning gør at nogle stande har bagvæg, mens andre ikke har. Får man en stand med en bagvæg, må man ikke skrue/sømme/bore i væggen. .

Bord – 450,-
Med i prisen følger 1 bord og 2 stole. Bordet måler ca. 180x70cm
Vær opmærksom på der ikke er væg- eller gulvplads med til denne stand. Det er altså kun bordet, der kan bruges til at udstille produkter på.

Vælg hvilken type stand du ønsker
Hvor mange bliver i bag standen?
Beskriv kort hvad du laver og hvad du har tænkt dig at medbringe på Fiberfolk / make a short description of what you make and what you would like to bring to Fiberfolk.
Sæt kryds hvis du vil skrives op til Fiberfolk Nyhedsbrevet