DER ER LUKKET FOR TILMELDING til Fiberfolk Roskilde 2023

Fiberfolk Standetyper og info: (priser er eksl. moms)

Alle stande en inklusive let morgenmad, drikkevarer samt frokost begge dage. Der er 1 stk. frokost med til borde og alm. stande og 2 stk. til store stande.

Bord  – “for the very small maker”
Pris kr. 1000,-
Med i prisen følger morgenmad, indgang for 2 personer, bord(180×75 cm) og to stole.
Vær opmærksom på at der ikke er nogle vægge eller gulvplads, hvis du vælger denne type.  Det er altså kun bordet, der kan bruges til at udstille produkter på.
Hvis du ønsker at gøre brug af gulv og væg, vil vi anbefale at booke en “almindelig stand” eller en “stor stand”.

Alm. stand
Pris kr. 1650,-
Med i prisen følger morgenmad, indgang for standeholdere, 2 fribilletter, 1 bord, stole.
Området er 3×2 meter, med en bagvæg og pladsen kan bruges som man ønsker. Vær opmærksom på at der ikke kan bores/hamres/sømmes i væggen.

Stor stand
Pris kr. 3100,-
Med i prisen følger morgenmad, indgang for standeholdere, 2 fribilletter, 2 bord, stole.
Området er 4×3 meter, med en bagvæg og pladsen kan bruges som man ønsker. Vær opmærksom på at der ikke kan bores/hamres/sømmes i væggen.
Store stande kan anmode om at få ekstra længdemeter (1 længemeter = 3kvm), som vil blive tildelt såfremt vi har plads til overs. Prisen pr længdemeter er 775,-

Fortrydelsesret
Ved booking af en stand har du 14 dages fortrydelse jf. købeloven hvis du bestiller som privat. Købeloven finder ikke anvendelse ved b2b handler. Afbestiller du mindre end 8 uger før Fiberfolk, får du som udgangspunkt ikke refunderet din indbetaling.
Hvis vi har folk på venteliste til en stand, vil vi udbyde din stand til dem. Såfremt én af dem ønsker at overtage standen, får du det fulde beløb refunderet.