Så er der åbent for tilmelding til Fiberfolk Roskilde 2021. Udfyld formularen i bunden af siden, hvis du ønsker en stand.
Fiberfolk bliver kun gennemført såfremt myndighederne tillader afholdes af messer o.l. Du får en bekræftelse op om du har fået en stand, men vi venter med at sende en faktura, til vi er sikre på vi kan gennemføre.

For English speaking small makers, please send us an email using the contact form.

Der lukkes for tilmeldingen, den 31.1.2021 klokken 20.00.

Husk at vi ikke booker efter “først-til-mølle” princippet. Dette skyldes at vi gerne vil sikre så bredt et udvalg af standeholdere som muligt til de besøgende.
Derfor giver vi først endelig tilbagemelding på om du har fået en stand, efter vi har lukket for tilmeldingen. Vær opmærksom på at der godt kan gå en lille uges tid inden du får besked.

Fiberfolk Standetyper og info: (priser er eksl. moms)

Alle stande en inklusive let morgenmad, drikkevarer + frugt til dagen samt frokost (sandwich eller lignende + drikkevarer). Vi skriver særskilt ud ift. frokost, men det er mulighed for at vælge vegetarisk.

Bord  – “for the very small maker”
Pris kr. 900,-
Med i prisen følger morgenmad, indgang for 2 personer, bord(180×75 cm) og to stole.
Vær opmærksom på at der ikke er nogle vægge eller gulvplads, hvis du vælger denne type.  Det er altså kun bordet, der kan bruges til at udstille produkter på.
Hvis du ønsker at gøre brug af gulv og væg, vil vi anbefale at booke en “almindelig stand” eller en “stor stand”.

Alm. stand
Pris kr. 1400,-
Med i prisen følger morgenmad, indgang for standeholdere, 2 fribilletter, 1 bord, stole.
Området er 3×2 meter, med en bagvæg og pladsen kan bruges som man ønsker. Vær opmærksom på at der ikke kan bores/hamres/sømmes i væggen.

Stor stand
Pris kr. 2800,-
Med i prisen følger morgenmad, indgang for standeholdere, 2 fribilletter, 2 bord, stole.
Området er 4×3 meter, med en bagvæg og pladsen kan bruges som man ønsker. Vær opmærksom på at der ikke kan bores/hamres/sømmes i væggen.

Hvis du ønsker en større stand, så notér det i feltet hvem er du, når du udfylder tilmeldingen. Vi kan ikke love det kan lade sig gøre, men vi vil undersøge muligheden og vende tilbage.

Vælg hvilken type stand du ønsker / Choose Stall type
Hvor mange bliver i bag standen / how many people in the stall?
Hvis du er CVR registreret, indtast venligst CVR nummer her. / If you have a VAT no. please type it above
Beskriv kort hvad du laver og hvad du har tænkt dig at medbringe på Fiberfolk / make a short description of what you make and what you would like to bring to Fiberfolk.
Sæt kryds hvis du vil skrives op til Fiberfolk Nyhedsbrevet