Tilmelding til FiberFolk foregår kun via hjemmesiden. Vi annoncerer via instagram, facebook og vores nyhedsbrev, når vi åbner for tilmeldinger.

Vær obs på at FiberFolk er for ‘small makers’/små selvstændige og altså ikke for store firmaer, garnbutikker og lignende. Vi kan anbefale at søge om en stand hos vores ‘søsterfestival’ Fanø FiberFestival, hvis du ikke er en ‘small maker’ – her er en skøn blanding af både butikker, mindre virksomheder og ‘small makers’.

Flere ting, der kan være gode at vide inden du tilmelder dig:

“Small maker”:

Vi får jævnligt spørgsmål angående hvad en ‘small maker’ er? Og ganske kort kan det siges således; så længe personen selv har produceret det eller de produkter som h*n ønsker at sælge, så er vedkommende en small maker. (Man kan derfor godt være en small maker, selvom man fx. har et par ansatte.) 
.

Først til mølle?

Tilmeldingerne foregår ikke efter ‘først-til-mølle” princippet. Vi forsøger at ‘sætte et hold’, hvor der er lidt af det hele. Man er derfor ikke garanteret en plads, selvom man var hurtig til at tilmelde sig.
.
Svar?

Du kan forvente svar på omkring en uge efter at tilmeldingsfristen er udløbet.

Obs: du får altså ikke svar indenfor en uge efter at du har sendt din tilmelding, men først efter at selve tilmeldingsfristen er udløbet.


FiberFolk var den allerførste garnrelaterede messe, der havde fokus på netop dette (så vidt vi ved? ;)) her i Danmark. Siden er der kommet flere festivaller til. Vi er virkelig stolte over at have været med til at rykke noget i forhold til at have et specifikt fokus på small makers og er glade for at du har lyst til at være en del af FiberFolk 🙂

Dbh. Jakob og Ida